Vastgoed

UGL Capital structuur

UGL Capital B.V. is een investeringsmaatschappij, die is opgericht in 1989.
Zij is actief op het gebied van private equity en real estate. De onderneming is een onafhankelijke investeringsmaatschappij, die zich concentreert op een beperkt aantal deelnemingen waarmee duidelijke doelstellingen afgesproken worden en die verantwoordelijk zijn voor de eigen financiële positie.

UGL Capital B.V. stelt zich op als een actieve investeerder en een proactieve aandeelhouder. Zij richt zich op systematische creatie van aandeelhouderswaarde via een strategie op lange termijn. Zij streeft een gemiddelde jaarlijkse groei van de resultaten van elke deelneming na en van de groep in zijn geheel vanuit een gezonde financiële structuur.

UGL Capital B.V. is een relatief klein organisatie, bestaande uit een managing director, een financial manager, een office manager, twee technische beheerders en vier secretarieel medewerkers.
UGL Capital B.V. neemt deel in een aantal bedrijven en richt zich daarnaast op de verhuur van bedrijfshuisvesting (in onder andere bedrijfsverzamelgebouwen) in Nederland en Duitsland.

Copyright © UGL Capital B.V. - hier vindt u ons privacybeleid - Implementatie en realisatie Digiwacht Webdesign